AKTUELNO

Devojčice bi poludele za tobom. I ove matorke, ne samo devojčice - rekla je Dara.

Albert Bakić ima 21 godinu i dolazi iz Smedereva. On se žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavio pesmom ''Šta on to ima'' od Šerifa Konjevića.

- Moram da priznam, ovo jeste četvrti krug, ali ja ne volim toliko kitnjastih trilera. Nisi ti tu ništa loše otpevao, ali si me mučio tim trilerima. Hteo si da ostaviš svoj pečat, ali si zaista imao previše trilera. Samo da si ih za 50 posto smanjio, bilo bi bolje - objasnila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni, brate, ubijaš kako pevaš. Božiji dar je da imaš triler. Ne treba izbacivati to. To je toliko emotivno... Posle ovog Bojana, ti si mi top - istakla je Dara.

- Mislim da Maja ne zna ko peva ovu pesmu, a to je Šerif koji ih ima mnogo više. Sve je otpevao kako je snimljeno. Teško je doneti ovu pesmu. Njemu je dao Bog da može - dodao je Šaban.

- Ja se slažem i sa jednim i sa drugim mišljenjem. Mnogo dobro pevaš i Bog ti je dao trilera koliko hoćeš. Slažem se i da je moglo malo manje trilera. Meni bi bilo lepše za slušanje da je za nijansu manje trilera - rekla je Dragana.

- Ja da bih napunila baterije za svu četvoricu i za ocenjivanje, ajde opet da čujem onu pesmu - zatražila je Zorica od Alberta koji je zapevao numeru ''Kilo gore kilo dole''.

Foto: TvPink Printscreen

- Samo mi je jedna žena iz publike rekla da sam doterala liniju, da li se to vidi - ustala je Zorica i upitala takmičara da li primećuje da je smršala.

- Gde ste, Zorice? Ne vidim vas - našalio se Milan Kalinić.

- Šerif kad poludi nema kontrolu kad su triperi u pitanju i verovatno si slušao neki njegov živ nastup - pravdala je Zorica Alberta.

Nikola Đelić predstavio se Adilovom pesmom ''Laku noć''. On dolazi iz Novog Sada i ima 23 godine.

- Hajde i ti dečko da nas dokusuriš - pozdravili su članovi žirija takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je napravila srce svojim šakama, a Milan Kalinić je upitao šta to znači.

- Da mu psujem nekog iz familije. Da li treba da objašnjavam šta je ovo? Oduševljena sam! Ja sam se raspilavila i pala u sevdah, nema potrebe ništa da kažem - rekla je Zorica.

- Ja imam potrenu da kažem. Vau kakva boja glasa! Od srca ti želim da snimiš neke balade. Ja sam uverena da će sve žene poludeti za tvojim glasom - istakla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- On peva dobro i bezgrešno si otpevao, ali sam nešto drugo očekivao od tebe. Sve je funkcionisalo kako treba i ja nemam ništa loše da kažem - objasnio je Šaulić.

- Ti mene obraduješ svaki put. ni jedan ton ti ne fali u glasu. To je Božiji dar i to ne može da se nauči. Kad čujem tvoju boju, ja se naježim. Trebaju nam ovakvi pevači - rekla je Maja.

- Nikola. Ti si stvarno kompletna osoba. Pinkova zvezda! Izgledaš, pevaš, lepo se ponašaš. Devojčice bi poludele za tobom. I ove matorke, ne samo devojčice. Dečko je pevao do j*ja - kazala je Dara kroz smeh.

- Produkcijo, je l' možemo mi da ne glasamo - tražila je Dragana od produkcije jer je članovima žirija bilo veoma teško da donesu odluku.

Foto: TvPink Printscreen

Direktno u četvrti krug prolaze Bojan Pavlović i Nikola Đelić, dok su još jednom pevali Georgije Kovačević i Albert Bakić. Nakon akapela pevanja u sledeći krug odlukom žirija prošao je Albert. Pored svega žiri je apelovao na članove produkcije da u nekom baražnom delu daju još jednu priliku Georgiju.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'