AKTUELNO

Istina je ipak drugačija.

Dalila Dragojević je tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" okarakterisala prikrivanje emocija Ane Korać kao perfidno, što je izazvalo gnev u Davidu Dragojeviću, te se oglasio povodom ovoga na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/david__dragojevic

Ovu informaciju je urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević preneo Dalili, zbog čega su ona i Dejan Dragojević istakli da su razočarani. Naime, bračni par je istakao da se nikada nije oglašavao povodom situacije koje su se odnosile na Anu i Davida, a čini se da je istina ipak drugačija.

Dragojevićka je i te kako tokom "Zadruge 2" bila aktivna na društvenoj mreži Instagram, a to dokazuje i naredni komentar.

Foto: Printscreen Instagram

Ne znam samo odakle vam ideja da mi nekoga podržavamo. Otkačite od nas sa tim bolesnim pričama. Ko god je šta tražio, to je i dobio. Prema tome, ššššš (emotikon). A može se reći: "Podržavamo ih na isti način kao što su oni podržavali nas." Još nešto: "Naša kuća nije socijalna ustanova pa da u nju dolazi kako ko hoće." Znate kako kažu: "Nepozvanom gostu je mesto iza vrata" - napisala je tada Dalila na svom Instagram nalogu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Dalila Dragojević

'