AKTUELNO

Pevačica se oglasila povodom svega!

Nakon šest godina estradnog rata, tekstopisac Marina Tucaković i pevačica Dara Bubamara napokon su zakopale ratne sekire.

Podsetimo, Marina je optužila pevačicu da joj je ostala dužna oko 10.000 evra za devet pesama koje joj je uradila na albumu "Delete" iz 2013. godine. Pevačica je to demantovala, tvrdeći da joj je finansijski pomagala i poklanjala skupocenu garderobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Obe su sada rešile da ostave iza sebe ružnu prošlost i da zajedno krenu u nove radne pobede. Marina će navodno napisati pesmu za Daru, koju će pevačica snimiti u duetu sa Slobom Radanovićem.

Odjednom su prestale da komuniciraju, a godinama nisu imale nikakav kontakt - rekao je izvor, pa dodaje:

Foto: Andrej Nihil

Dara je ispala čovek, javila se Marini kada je saznala da je bolesna i ponudila joj pomoć, kao što bi svaka normalna osoba postupila. Tako su ponovo počele da se čuju, pa su ponovo počele i da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum - rekao je izvor.

Povodom pomirenja oglasila se i Dara, koja je tvrdila da se sa Marinom nije ni svađala, te da su u pitanju bile samo priče koje su kružile.

Mi se nikada nismo ni svađale, sve je to malo prenapumpano, to je sve što mogu da kažem na ovu temu - rekla je pevačica.

Autor: O. B.

#Dara Bubamara

#Marina Tucaković

'