AKTUELNO

Ne kriju da su, uprkos turbulencijama i spekulacijama da im ne cvetaju ruže, kao i da su imali bračnu krizu, zaljubljeni kao i prvog dana.

Na današnji dan 2015. godine sve oči Balkana bile su uprte u Severininu "srpsku svadbu" koju su obeležili domaći običaji i trubači. Severina i Igor Kojić su svadbu režirali kao predstavu, a nosila je naziv “Moje srpsko venčanje”. 

Foto: Instagram.com/severina

Severina i Igor danas proslavljaju četvrtu godišnjicu braka, a pevačica se svom dragom obratila emotivnom porukom putem društvene mreže Instagram.

- Verujem u tebe, s tobom živim lepo. Srećna nam četvrta godišnjica - napisala je Severina u opisu njihove zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram i stavila srce.

Brojni fanovi čestitali su im četvrtu godišnjicu braka, a Severina i Igor ne kriju da su, uprkos turbulencijama i spekulacijama da im ne cvetaju ruže, kao i da su imali bračnu krizu, zaljubljeni kao i prvog dana.

Podsetimo, Severina je pozvala zvanice na svoje venčanje sa Igorom Kojićem tako što je napravila vrlo originalnu i duhovitu pozivnicu u kojoj taj svečani događaj naziva “premijerom romantične komedije sa pljeskavicama, kajmakom i lukom”.

Autor: Pink.rs

#Severina Kojić

'