AKTUELNO

Okupili prijatelje na promociji!

OK bend večeras ima razloga za duplo slavlje. Naime, poznati sastav organizovao je promociju novog albuma "Tako privlačiš", što je svojevrsno zagrevanje pred koncert u centru Sava, koji će održati 28. decembra i kojim će obeležiti 20 godina postojanja na muzičkoj sceni.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Poznati beogradski bend omiljen je među svojim kolegama, a na promociji su se našli momci iz Tropiko benda, zatim Dragan Brajović Braja, Aco Pejović, Aleksandra i Filip Živojinović, Jelena i Žika iz Zane, Lexington bend i drugi.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ovo je 20 godina od izlaska prvog albuma, koji je izdat za "City Records" '99. godine. U međuvremenu smo proputovali svet, radili mnogo koncerata, ostali zajedno svi, pooženili se, dobili decu, kumovali jednim drugima - rekao nam je, kroz osmeh, frontmen OK benda Goran Gluhaković na početku razgovora.

On je za naš portal istakao da mu je podrška porodice veoma bitna, te da nije dozvolio da ga popularnost poljulja.

Ja sam se oženio kad sam bio u jeku popularnosti, u zrelim godinama i nisam dozvolio da me ništa poljulja. Najlepše što mi se desilo je bilo kad sam postao otac, ja sam to želeo - rekao je Goran.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Na kraju razgovora, priznao nam je da će imati goste na koncertu, ali nije želeo da otkrije ko je u pitanju, te istakao da je ponosan na sve duete koje je uradio tokom karijere.

Mi smo imali tri, četiri dueta i jako sam ponosan na sve njih. Sa Sinanom, Zanom, to su ljudi koji su radili nešto drugačije od nas i to me je privlačilo, da uradim nešto sa nekim ko radi nešto drugačije od mene. Vrlo sam ponosan .na sve što smo uradili - zaključio je Goran.

Atmosferu sa promocije kao i ceo intervju sa Goranom pogledajte u nastavku.

Autor: O.B./N.V.

#Goran OK Bend

'