AKTUELNO

Danas nije ni nalik ovoj, tada dvadesetpetogodišnjoj trudnici!

Dušica Jakovljević, lepa i harizmatična voditeljka "Zadruge", danas je jedno od omiljenih TV lica na našim prostorima. Publiku je odmah osvojila svojom predanošću poslu, energijom, harizmom, ali i istančanim modnim stilom. Međutim, na fotografiji od pre više od deset godina retko ko bi je prepoznao!

Foto: Jelena Simonović

Ona je tada radila kao novinarka i voditeljka emisije "Sve za ljubav", a u sklopu promotivne kampanje gostovala je u emisiji koleginice Sanje Marinković, gde je najavila novi projekat. I tada je bila nasmejana, kao i uvek, međutim imala je šiške i tamniju boju kose, zbog koje je mnogima neprepoznatljiva. Ova stara fotografija brzo je postala viralna na društvenim mrežama, a mi smo pozvali Dušicu kako bismo proverili kako reaguje na svoje stare snimke i fotografije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tada sam bila u osmom mesecu trudnoće sa mojom ćerkom Anđelom, imala sam 25 godina. Tada je kretala emisija "Sve za ljubav", već smo nasnimili mnogo epizoda i onda sam došla u "Magazin in" u sklopu promocije, kao PR. Mene beskrajno zabavljaju te moje transformacije, kako sam izgledala, kako sada izgledam, kako izgleda ono što sada radim - iskreno kaže Dušica i dodaje:

Razlika je više nego očigledna - prvo, s jedne strane je normalno s obzirom na to da je prošlo 13 godina od tada, a s druge strane, šta da vam kažem... Imam dobar tim oko sebe (smeh) - u svom stilu se, na sopstveni račun, našalila popularna voditeljka.

Foto: Jelena Simonović

Autor: D. T.

#Dušica Jakovljević

#Zadruga

#voditeljka

'