AKTUELNO

Poznata kantautorka održala je sinoć spektakularni koncert u beogradskom Pozorištu na Terazijama, koji će brojnim poštovaocima njene muzike još dugo ostati u najlepšem sećanju.

Kantautorka Maya Sar po prvi put je nastupila u Beogradu sinoć, 22. februara, a njen koncert u Pozorištu na Terazijama bio je u znaku sjajnih numera i velike podrške kolega muzičara i pevača.

Foto: Dunja Dopšaj

Koncert je počeo njenim najvećim hitom "Korake ti znam", nakon čega su se nizale numere sa albuma "Krive riječi". Specijalni gosti bili su pravo iznenađenje za publiku - Sergej Ćetković, s kojim je izvela pesmu "Moj svijet" i Aleksandra Radović, koja je oplemenila žensku himnu "Moj je život, moja pjesma".

Foto: Dunja Dopšaj

Foto: Željka Dimić

Pored svojih autorskih pesama, pred brojnom publikom otpevala je hit "Zar se nismo shvatili" koji je komponovala za Zdravka Čolića, a poželela je i da napravi omaž umetnicima koje posebno ceni. Tako je na oduševljenje prisutnih izvela pesme "Kad sreća odlazi" Bebi Dol, "Osloni se na mene" Olivera Mandića, "Ono sve što znaš o meni" Arsena Dedića i "As" Stivija Vondera, sa laganim medlijem Džordža Majkla.

Foto: Dunja Dopšaj

Kantautorka koju vole sve generacije veče je završila specijalnom zahvalnicom beogradskoj publici.

‘Hvala, predivno je reći hvala. Dugo sam čekala ovakav koncert! Hvala vam što podržavate moj rad, obećavam još mnogo ovakvih večeri - poručila je Maya Sar.

Foto: Dunja Dopšaj

Da i te kako cene njen rad pokazale su brojne kolege, pa su u Mayinom raskošnom talentu uživali Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Leontina, Nevena Božović, Sara Jovanović, Bojana Stamenov, Zoe Kida, članovi grupe Neverne Bebe, producent Voja Aralica i ostale ličnosti iz kulturnog i javnog života prestonice.

Foto: Dunja Dopšaj

Foto: Dunja Dopšaj

Foto: Dunja Dopšaj

Foto: Dunja Dopšaj

Nakon Beograda, uspešnu turneju "Live in Theatre" Maya Sar nastavlja u Beču 9. marta, kada će nastupiti u teatru "Akzent".

Pink.rs

#Aleksandra Radović

#Bojana Stamenov

#Ivan Bosiljčić

#Jelena Tomašević

#Maya Sar

#Nevena Božović

#Sergej Ćetković

#Tijana Dapčević

#pevačica

'