AKTUELNO

Prvoklasni cvetni aranžmani kojima će u nedelju biti dekorisana sala hotela Hajat stižu čak iz Holandije!

Ostalo je samo još nekoliko dana do venčanja Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, koje je već sada ponelo titulu "svadbe decenije"! Gala fešta Cecinog sina biće upriličena, kao što je već poznato, u beogradskom hotelu Hajat, gde će mladenci i njihove porodice ugostiti mnoštvo zvanica - rodbninu, porodične prijatelje, ali i brojne poznate face sa domaće javne scene. Pre toga, crkveno venčanje biće održano u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Foto: E-Stock

Čitavu organizaciju Veljkovog venčanja na sebe je preuzela njegova majka Ceca Ražnatović, kako bi što manje opteretila sina i trudnu snaju, za koje želi da se prepuste i uživaju u njihovom najradosnijem danu. Iako joj ništa ne pada teško, rado je prihvatila pomoć ćerke Anastasije i sestre Lidije Ocokoljić, sa kojima je pažljivo odabrala papreno skupu dekoraciju za salu luksuznog prestoničkog hotela u kojem će biti upriličena svadba!

Foto: Pink.rs

Kako Pink.rs saznaje, Ceca je za svog sina i snaju želela samo najbolje, te je cvetne aranžmane od ruža i božura poručila čak iz Holandije. Samo za to je morala da izdvoji na hiljade evra, međutim nije žalila, budući da ju je cveće kojim će dekorisati salu odmah oborilo s nogu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Da Ceca brine i o najsitnijim detaljima, govori i činjenica da je posebnu pažnju posvetila dizajnu specijalnih inicijala mladenaca - početna slova njihovih imena biće ispisana latinicom, pisanim slovima, a sve će biti u zlatnoj boji.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#DEKORACIJA

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#Venčanje

#svadba

'