AKTUELNO

Naš najpopularniji mladi glumac ostavio je bez daha mnogobrojne obožavateljke, koje su ovu vest dočekale sa radošću.

Vest da je popularni mladi glumac Miloš Biković i manekenka Barbara Tatalović nisu više u vezi odjeknula je prošle nedelje u domaćim medijima, a ova informacija obradovala je njegove obožavateljke, kako u Srbiji, tako i širom sveta, gde je talentovani glumac sve popularniji. Razlog je, kako se navodi, udaljenost od više hiljada kilometara.

Foto: Instagram.com

Talentovani glumac je deo ove godine, kao i prethodnih, proveo u Rusiji, gde je izgradio uspešnu karijeru, a njegov privatni život trpi i kada se nalazi u Beogradu zbog mnogobrojnih projekata. Biković je zbog toga nedavno potvrdio da će napraviti pauzu i da je odbio sve uloge čija bi snimanja trajala do februara. Budući da je i Barbara veoma angažovana, održavanje njihovog odnosa postalo je komplikovano. Manekenkini bliski ljudi navode da ona nije želela trajno da napusti Srbiju, zbog povezanosti sa ljudima.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Bikovićevi pratioci na društvenoj mreži Instagram primetili su da je glumac prestao da postavlja zajedničke fotografije as mladom manekenom još u maju, a on je tada izjavio da ne želi da ističe svoj lični život, a sada su zapazili i da je uklonio skoro svaku sliku sa njom, kojih je bilo mnogo. Njegove mnogobrojne obožavateljke se i dalje nadaju da je ova vest istinita, kako bi mogle da se približe lepom glumcu, a da li je to tako, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Barbara Tatalović

#Miloš Biković

'