AKTUELNO

Uzvratila 'udarac' bivšem deveru.

Rat u porodici pobednice "Zadruge 2" i pevačice Lune Đogani nikako ne prestaje. Sada je ponovo došlo do žestokih prozivki između Lunine majke Anabele Atijas i njenog strica Đoleta Đoganija.

Foto: Andrej Nihil

Naime, Anabela je nedavno izjavila da je Đole kriv za raspad njenog braka, ali i grupe "Fanki G", te da je ona po nastupu zarađivala skromnih 100 evra, a onda joj je Đogani žestoko uzvratio. On joj je poručio da prestane da iznosi neistine na njegov račun, a onda ju je podsetio da je po nastupu zarađivala 5.000 evra. Anabela je i ovoga puta odlučila da mu ne ostane dužna, te mu je uzvratila istom merom.

Ne može da me povredi ništa od čoveka koji se odriče svog rođenog brata, odriče se bratanice. Mislim, kako, šta sam ja onda njemu? Nebitna ličnost, praška u gomili prašine. To da sam zarađivala 5.000 evra... Pa hvala mu. Sve što je on rekao istina je - rekla je ironično Anabela, a zatim dodala:

Foto: Pink.rs

Sve sam preuzela na sebe. U tom periodu tokom razvoda i raspada grupe Fanki Dži sve mi je bilo oduzeto - i pesme i prezime. Morala sam da se izborim za svoje ime, koje mi je mama inače dala. A oni su mi i to osporavali, jer sam ja ime Anabela izreklamirala kroz Fanki Dži. Ja sam pre svega bila Gagijeva devojka, pa smo oformili grupu. Ja ne žalim što je meni Gagi bio muž, niti je on žalio. Tužno je što je Đole izjavio tako nešto, a nema veze s rođenjem naše dece.

Atijasova je istakla da je prva pokušala da se pomiri sa Đoletom, dok je Luna bila u "Zadruzi", ali ju je dotuklo to što je Đogani izjavio da bivša zadrugarka "nije njihovo dete".

Foto: Pink.rs

Ja sam njemu prišla kad je Luna bila u „Zadruzi“. Poželela sam da se pomirimo, pomislila sam da ovo što me je u životu strefilo s detetom možda zapravo služi da bih shvatila da život nije kakvim ga mi zamišljamo. Da prihvatimo ljude onakvima kakvi jesu. Dala sam mu šansu. Međutim, to se srušilo onda kad se Đole odrekao Lune u „Ami Dži šouu“. Rekao je: „To dete nije naše dete, nemojte da nas pitate za nju, mi imamo svoju decu.“ Jer Luna je tada bila gubitnica, bila je omražena, ljubavnica. Sada se sve promenilo jer je pobednica, pa su hteli da se pomire. Ali Luna više nema osećaja jer ni oni nisu imali kad joj je trebalo - zaključila je Anabela.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Đole Đogani

'