AKTUELNO

Plavokosoj pevačici zasmetali su komentari zadrugara na račun njenog brata, ali i nje same.

Bivša zadrugarka Sara Reljić pomno prati aktuelnu sezonu "Zadruge", pogotovo jer u istoj učestvuje njen brat, tatu majstor Filip Reljić. Uvek joj teško pada kada njen brat Filip doživi nepravdu ili se o njemu neko pogrdno izražava, što je i danas bio slučaj, zbog čega je osetila potrebu da se oglasi putem Instagrama.

Foto: Pink.rs

Sara je najpre negodovala zbog toga što je Vladimir Tomović, ovonedeljni vođa, njenom bratu Filipu dodelio najmanji budžet.

 - Ma, ne daj Bože da mu neko da barem srednji... Recept za najmanji budžet: Nemoj da vređaš nikog, nemoj da se svađaš ni sa kim i definitivno imaš najmanji budžet - negodovala je Sara, koja je potpuno pobesnela kada je čula kako njenog brata ogovaraju Saška Karan i Marko Đedović.

Foto: Pink.rs/S. Kojić

Zadrugari su tom prilikom, osim Filipa, potkačili i Saru - za Reljiće su istakli da su ljigavi, a Saška je u prilog svojim tvrdnjama navela primer iz prve sezone, kada je pevačica kuvala palentu u džezvi za kafu. To je izrevoltiralo Reljićevu, koja nije mogla da ostane nema na njihove komentare.

- Ali ako smo ljigavi zbog posuđa, onda mi je drag razlog zbog kog smo ljigavi. Sigurno ne bih volela da budem ljigava na njegov način - potkačila je prvobitno Đedovića, a potom i Sašku.

Foto: Pink.rs

- Bože dragi, šta je s ljudima?! Da, pravila sam kačamak u džezvi i oprala sam je posle, jer se posuđe pere, sa čim ova veštica nije upoznata. A razlog mog kuvanja u džezvi... Pa, lakše je oprati džezvicu nego ogromnu šerpu. Svakako, to Savka ne bi znala! Što se našeg kućnog odgoja tiče, mama nas je naučila da pre svega budemo ljudi, a ne gnjide koje samo znaju da vređaju.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Filip Reljić

#Marko Đedović

#Sara Reljić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'