AKTUELNO

Pevačica je objavila fotografiju dok je Javuz još bio beba, a na njene reči pune majčinske ljubavi, niko nije ostao ravnodušan.

Popularna pevačica Emina Jahović nikada nije krila koliko joj podrška porodice znači, a da su joj sinovi Jaman i Javuz na prvom mestu, pokazuje i fotografijama na društvenim mrežama.

Njene fotografije sa sinovima, ali i suprugom Mustafom Sandalom, iznova oduševe njene fanove, a poslednja je uspela da mnoge i rasplače.

Naime, Eminin mlađi sin Javuz, danas puni pet godina, a pevačica je rešila da mu uputi emotivnu čestitku putem društvene mreže Instagram.

Ona je objavila fotografiju dok je Javuz još bio beba, a na njene reči pune majčinske ljubavi, niko nije ostao ravnodušan.

- Želim ti snagu da savladaš izazove samopouzdanjem, uz mudrost da biraš svoje bitke pažljivo. Želim ti avanturu na tvom putovanju i da na njemu uvek pomogneš nekome. Slušaj svoje srce i pruihvataj rizike pažljivo. Seti se koliko si voljen. Ponosna sam što imam svog sina. Srećan rođendan, Javuze - napisala je Emina.

Nakon toga, objavila je niz fotografija svog mlađeg sina, koje su potpuno raznežile njene pratioce, a oni su se pridružili čestitkama.

Autor: M. Đurović

#Emina Jahović

#pevačica

#sin

'