AKTUELNO

Goran Simov je hrabrio svoju ćerku tokom razgovora, dok je ona jecala.

Nakon Baneta Čolaka, u Rajski vrt je na poziv Drveta mudrosti ušla i Tara Simov. Manekenka se tom prilikom požalila Drvetu da se ne oseća baš najbolje jer je napustila svoju grupu "III/2".

Upravo sam izašla iz III/2. Pošto Mateja i ja ne pričamo, njemu ne odgovara da mi budemo u zajedno u grupi i radimo predstavu. On je izrazio da ne želi da radi predstavu sa mnom, jer je to kao davanje lažne nade. Ja sam mu rekla da bi moja majka volela da popriča sa njim, on je tada rekao da bi i to bilo davanje lažne nade. Ne poštuje me - pričala je Tara sa knedlom u grlu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi je Drvo oraspoložilo, ono joj je reklo da će imati priliku da razgovara sa svojim ocem Goranom Simovim.

Tvoj tata te voli, kao što te je uvek voleo. Iako ne volim to što se dešava tamo, ja te volim. Ti si moj sin - rekao je Tarin otac.
Tata, mislila sam da nećeš da me čuješ ni da me vidiš - pričala je Tara jecajući.

Foto: Pink.rs

Slušaj sine, onu p*čkicu Mateju, otkači ga i zaboravi ga. Jedan jedini muškarac koji te je štitio, a koga ja nisam podržavao je Stefan. Iako sam ja protivnik svega ovoga, izdrži do kraja i pobedi. Tvoj tata je pobednik i ti si pobednik. I da si najbolja i da si najgora, tebe tata voli. Žalosno je što se pališ na čoveka od koga si 10 puta jača. Ne daj Bože da ja sretnem tog seljaka u životu. - pričao je Goran.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliko poštovanje moraš da imaš prema Svetlani Kitić, ona je bila moj idol. To je žena koja je bila najbolja rukometašica. Žena koja je bila veliki borac, imala je mnogo problema u životu - nastavljao je Goran.

Goran je takođe imao priliku da porazgovara sa Cecom, i istakao da Tara mora da je poštuje kao svoju majku.

Ona je dobar čovek, ali ima malo problema sa ponašanjem. Imaš moju dozvolu da joj lupaš šamare kada te ne sluša. Tara je laf, dobar čovek, ali je imala loše detinjstvo - pričao je Goran.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je insistirala da sazna da li je njena majka zdravstveno dobro, a otac joj je dao pozitivan odgovor.

Sa mamom je sve okej - rekao je Goran i završio razgovor.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Tara Simov

'