AKTUELNO

Serija koja je oduševila region!

Kod voditelja Ognjena Amidžića ovog utorka u emisiji "Amidži šou" gostovali su glumci serije "Preživeti Beograd" koja se emituje svake subote od 21 sat na TV Pink i koja je oduševila sve gledaoce u regionu, Bojana Stojković, Tamara Šustić, Dejan Maksimović i Nikola Šurbanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku gostovanja u emisiji "Amidži šou" glumci serije "Preživeti Beograd" rekli su da su presrećni što su radili na ovom projektu, kao i što je ova serija brzo našla put do srca publike.

Ja sam zadovoljan... Svi mi smo nekako mnogo verovali u to što radimo i mislim da smo svi iznenađeni kako ljudi dobro reaguju. Te neke epizode i ja prvi put gledam - rekao je Dejan Maksimović.

Foto: Pink.rs

Vrlo lagano i oslobođeno sam ušla u svoju ulogu. Sada mi je malo pomoglo jer sam imala neke okolnosti koji su uticali na tu Marinu u seriji. Ona je iz Pazove, govori da je iz Beograda, studira produkciju... Zeznuto je, jer je stvarno jako blizu - rekla je Bojana Stojković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim izazove, bila sam srećna što sam dobila ulogu Nevene, ali sam je nekako nadogradila. Uvela sam joj bajs. Baš je bilo lepo raditi. Stvarno imamo lepu seriju - rekla je Tamara Šustić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se znamo ceo život, on je tatin sin... Bilo je mnogo lepo graditi taj odnos naš u seriji. Baš je lepo ispalo - govorio je Nikola Šurbanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Amidži Šou

#preživeti beograd

'