AKTUELNO

Njena tuga nije ostala neprimećena, ali je kao pravi profesionalac nastup privela kraju, a da se nije rasplakala.

Jedna od najpopularnijih pevačica na javnoj sceni, Seka Aleksić, rešila je da zbog zakazanog nastupa u jednom prestoničkom klubu prekine medijsku tišinu.

Osim toga, ovo je bio njen prvi nastup nakon smrti oca, a iako je napravila sjajnu atmosferu, na licu joj se videla tuga.

Foto: TvPink Printscreen

Seka je u nekoliko navrata bila na ivici suza, što nije ostalo neprimećeno, ali je kao svaki profesionalac uspela da nastup privede kraju, a da se ne rasplače.

Pevačicu je iz publike bodrio suprug Veljko Piljikić, u kog je i gledala cele večeri jer joj nije bilo lako.

Foto: TvPink Printscreen

- Njen posao je takav, ona se daje publici cela, publika od nje očekuje pesmu i dobar provod. Ona je veliki profesionalac i nije joj palo na pamet da na nastup dođe neraspoložena ili da ga otkazuje. Takav je život, takva je njena profesija. Stegla je srce i pevala. Seka i u pesmi nalazi način da lakše odboluje gubitak. Ona se pesmom leči od tuge, a njena publika su njeni najverniji prijatelji - rekao je izvor blizak Seki za "Blic" i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Seka je tokom večeri nizala hitove, pevala sa publikom i pokazala koliko voli svoj posao, koliko u njemu uživa. Ona je veliki borac i bez obzira na to što je tako iznenada izgubila oca, ona ide napred.

Podsetimo, Sekin otac, Miodrag Aleksić, preminuo je posle kraće bolesti u 69. godini, na Božić.

Foto: Instagram

Pevačica je bila uz njega do poslednjeg trenutka, a nedavno je otputovala u Loznicu, gde je njen otac sahranjen, na 40 dana od njegove smrti.

Autor: M. Đurović

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

'