AKTUELNO

Bliska prijateljica pretučene košarkašice progovorila je za Pink.rs o njenoj emotivnoj vezi sa Simonom Šiklićem, protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu zbog nasilja.

Jutros je kao bomba odjeknula vest da je proslavljenu srpsku košarkašicu Milicu Dabović, nakon žestoke svađe, pretukao dečko Simon Šime Šiklić. Kako je bivša srpska reprezentativka danas rekla, nju je dečko nakon svađe davio i udario nekoliko šamara, zbog čega su oboje završili u policiji.

Foto: Instagram

Vest o brutalnom nasilju koje je doživela Dabovićeva potresla je domaću javnost, ali i njene bliske prijatelje sa domaće javne scene koji nisu ni slutile da će naizgled skladan ljubavni doći u ovakvu situaciju.

Među njima je i Pinkova zvezda Garbrijela Pejčev, inače bliska Miličina prijateljica, koja se šokirala kada je čula šta joj je prijateljica doživela.

Foto: Instagram

U šoku sam! Pre neki dan smo slavile njen rođendan i sve je bilo u najboljem redu, tako da me je današnja vest oduvala - kaže vidno potresena Gabrijela, koja osuđuje svaki vid nasilja.

Foto: Instagram

- Apsolutno sam na njenoj strani, jer šta god da se događa u jednoj vezi, mislim da ne sme da dođe ni do kakve vrste nasilja i torture - zaključuje ona.

Foto: Instagram

Gabrijeli i dalje nije jasno šta je to moglo da bude okidač za brutalnu svađu Milice i Simona iz koje je proizašlo fizičko nasilje, s obzirom na to da su svima izgledali kao skladan par koji uživa u svakom zajedničkom trenutku.

Znam da su se oni savršeno slagali, da su imali skladnu vezu... Zaista ne znam šta je prouzrokovalo toliki problem - kaže šokirana Gabrijela.

Foto: Printscreen Twitter

Autor: D. Tanasijević

#Milica Dabović

#Nasilje

#Policija

#košarkašice

#pevačica

#Šime Šiklić Simon

'