AKTUELNO

Pesma "Gad" za manje od sedam dana našla se na prvom mestu trending liste Jutjuba.

Voditelj Predrag Sarapa je u jutarnjem programu TV Pink "Novo jutro" ugostio pevačicu Angelinu koja je veliku popularnost stekla pevajući u emisiji "Amidži šou" i "Pinkovu zvezdicu" Teodoru-Taru Stojanović koja je kroz ovo takmičenje svojim glasom oduševila ceo region.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dve nedavno su objavile duetsku pesmu "Gad" koja je za manje od sedam dana uspela da zauzme prvo mestu u trending listi na sajtu Jutjub.

Svaka devojka sigurno ima tog jednog gada. U početku su svi fini, a onda se skinu maskice. Vidim da su žene oduševljene. Tara je dala naziv ovoj pesmi i nekako smo se odmah složili. Meni je ovaj final najbolji, ne bih ništa menjala. Mnogo nam sada znači taj trending. Mi nismo očekivale neki trending. Prvi smo u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni. Ispalo je super, s obzirom na to da taj kanal nije dugo bio aktivan. Samo smo stavile pesmu - govorila je Angelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Želimo da spremimo sada dobru akustičnu verziju. Odlično je sarađivati sa Angelinom. Ona kao starija sestra odlično utiče na mene - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Kuvekalović

#Angelina

#Novo jutro

#Teodora Tara Stojanović

'