AKTUELNO

Šuška se da je novopečena pevačica bila specijalni gost na svadbi ruskog tajkuna.

Stanija Dobrojević se nedavno na Instagramu pohvalila novim automobilom vrednim 40.000 evra, a priča se da ga je kupila od honorara koji je dobila na jednoj svadbi.

Limuzinom kojim se Stanija pohvalila za Dan zaljubljenih je zapravo "poklon" od ruskog tajkuna, koji joj je dao bakšiš o kom mnogi pevači samo sanjaju.Ona je pevala na svadbi u Rusiji jednom tajkunu koji je ženio brata. Biznismen nije pitao koliko košta da Stanija doputuje i bude gost iznenađenja na svadbi, pa se za ovo zadovoljstvo poprilično otvorio. Osim što je dobila iznos koji je ugovorila, novac je istog dana bio uplataćen na njen račun, i ona je spokojno otputovala za Rusiju. Kada je veselje krenulo, brat od mladoženje ju je čašćavao ljubičastim novčanicama svaki put kada bi se latila mikrofona, tvrdi izvor blizak Staniji  i dodaje, da je starleta odmah po povratku u Srbiju imala toliko novca da je kupila četvorotočkaša vrednog 40.000 evra, od bakšiša koji je dobila u zemlji babuški.

Novopečena pevačica već na samom početku karijere može da se pohvali visokim honorarom. Priča se da Stanija po nastupu uzima pozamašan honorar ...

Autor: J. V.

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#starleta

'