separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MAMA, JA TO ZNAM... Reči ćerke Anabele i Andreja će vas dovesti do suza! Ovako je ona podnela razvod roditelja! SRCE DA PREPUKNE (FOTO)


Emotivno!


Anabela Bukva i Andrej Atijas su, kao što je već poznato, stavili tačku na svoj brak u septembru, a iako su razmišljali o pomirenju, nakon mesec dana razdvojenosti, odlučili su da se razvedu.

Autor: Ivan Vučićević

Jedino dete koje je par dobio je Blankica, koja danas ima šest godina. 

Teško joj je sve to palo jer je veoma vezana za oca. Andrej je tata koji se igrao sa lutkicama i bio mušterija u njenom frizerskom salonu i spa-centru. Pošto sam ja zbog posla često putovala, on ju je često čuvao i nikada nije imao problem da se spusti na nivo deteta - rekla je Anabela.

Autor: TvPink Printscreen

Blankicu je mnogo pogodio njegov nagli odlazak u Sarajevo. Ono što se dogodilo između nas dvoje nije joj toliko teško palo jer je i ona to procesuirala dve godine. Nismo krili da imamo probleme, to se, na kraju krajeva, i ne može sakriti. Bili smo napeti, nismo uvek funkcionisali. Iako ima samo šest godina, Blankica je inteligentno dete koje ne možete da pravite blesavim, pogotovo ne kada je nešto toliko očigledno. Samo je zamolila da mama i tata ostanu prijatelji, a ja sam obećala da će biti tako - priča Anabela i dodaje:
I u vreme dok smo pokušavali da spasemo brak govorila sam joj da, iako ne uspemo, treba da zna da smo se borili kao lavovi, da nismo tek tako digli ruke. U jednom trenutku mi je rekla: "Mama, mi ćemo uvek biti porodica. Ja to znam" - zaključila je pevačica.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti