AKTUELNO

Počelo je premijerno prikazivanje romantične komedije Milana Karadžića.

Večeras se u beogradskom Sava Centru održava premijera dugoočekivanog filma Milana Karadžića "Biser Bojane", romantične komedije u kojoj se pojavljuju brojni neafirmisani glumci, ali i oni sa zavidnim karijerama.

Foto: Pink.rs

Jedan od njih je i Andrija Milošević, voditelj dejting-šou programa "Izvedi me", koji za Pink.rs otkriva da još nije imao priliku da pogleda novo ostvarenje domaće kinematografije.

- Ceo film ni ja još nisam ogledao. Volim da gledam sa familijom zbog podrške - iskreno kroz smeh otkriva Andrija i dodaje da je uživao tokom snimajućih dana.

Foto: Pink.rs

- Snimanje je proteklo bez problema. Zaista, kada se ovakvi filmovi snimaju, nema problema na setu - kaže Milošević, dok sa njim nije saglasan Mima Karadžić.

Foto: Pink.rs

Nekad je bilo jako naporno snimati jer su snimanja trajala i po 14 sati, pa se ženama topio puder. Sve u svemu, pozitivno iskustvo - iskren je bio Mima Karadžić.

Premijeri nije mogao da prisustvuje glavni glumac Slaven Došlo, budući da večeras nastupa u jednom pozorištu, a crvenim tepihom prodefilovale su ostale njegove kolege, ali i brojne javne ličnosti među kojima su Dijana i Srđan Đoković, Sanja Marinković, Marina Tadić i drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: J. Vučić / D. Tanasijević

#Andrija Milošević

#Televizija Pink

#glumac

'