AKTUELNO

Sve je bilo isplanirano?

Marko Miljković iz "Zadruge 2" izašao je kao drugoplasirani, a zatim pokrenuo privatan biznis. U tome su mu podršku pružile njegova devojka Luna Đogani, kao i njena majka Anabela, ali od Markove porodice nije bilo ni traga ni glasa. Iz tog razloga, on je zbunjenoj javnosti objasnio gde su mu, pre svega, bile majka i sestra kada mu je podrška bila najpotrebnija, te je istakao da nikakva drama nije u pitanju.

Foto: Pink.rs/R.L

PROČITAJTE JOŠ: PECA SE OTVORIO! Aleksandra Subotić od dečka za rođendan dobila GALA ŽURKU, a onda joj je darivao nešto što je iznenadilo! ZA TO JE IZDVOJIO VELIKU SUMU NOVCA

- Imam ja podršku svoje porodice. Sestra mi je trenutno trudna. Ne znam koliko je to poznato. Ona je u nekim godinama... Ima 39 godina i treba biti obazriv. I zato smo odlučili da je bolje da ne rizikuje i da se ne kreće bez neke preke potrebe - ispričao je on, pa dodao:

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

- A mama? Mamu ja jednostavno želim da zaštitim. Znao sam da će na promociji biti mnogo novinara. Ja sam pričao sa mamom. Naravno da bi ona volela da dođe, voleo bih i ja da dođe, ali... Ona se ne snalazi u svemu tome i ne bih voleo da je petljam u tu priču. Zato smo se dogovorili da ćemo sve ovo mi obeležiti, ali zajedno, porodično, u neka naša četiri zida - zaključio je on.

Autor: Pink.rs

#Marko Miljković

'