AKTUELNO

Zadrugari su optužili Nataliju da joj se dopada Nikola Orozović prethodne noći.

Veliki šef je odlučio da zadrugare motiviše ovog jesenjeg kišnog jutra, pa im je kao prvu pesmu za buđenje pustio dobro im poznatu pesmu, "Dolče vita" koju izvodi Saška Karan. Podsetimo, ovo je i prva pesma koju su čuli nakon useljenja na velelepno imanje u Šimanovicima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: NEDOSTAJE MI BOLESNO: Tara Simov ispričala Mioni SVE o bivšem vereniku, pa joj otkrila zbog čega NE MOGU DA SE POMIRE! (VIDEO)

Kao i uvek, na prvi takt muzike odmah su se probudile Saška Karan i njena prijateljica sa kojom deli krevet, Milica Dugalić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je za nama još jedna burna noć, s obzirom na to da je sinoć na repertoaru bila emisija "Pitanja gledalaca", umorni zadrugari su samo nastavili da spavaju.

Foto: TvPink Printscreen

Na drugoj strani dvorišta, bračni par koji spava u pabu, Natalija i Sani Ibraimov odlučili su da pokažu sve svoje talente, pa su počeli da đuskaju uz pesme koje su išle nakon Saškine pesme. Podsetimo, zadrugari su njih dvoje sinoć optužili da su se svađali jer je Natalija i zaigrala sa Nikolom Orozovićem na poslednjoj žurki, kao i da je ona bacila oko na zgodnog zadrugara. Da li je ovo način da pokažu da je sa njihovom brakom sve u redu ili im se samo igralo, to samo oni znaju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Natalija Ibraimov

#Nikola Orozović

#Sani Ibraimov

'