AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" nije želela da ostane nema na žestoke uvrede koje joj je uputila starija koleginica.

Iako na samom početku 2017. godine novi estradni ratovi nisu bili ni navidiku, te se činilo da će ova godina biti jedna od najmirnijih kada je domaća javna scena u pitanju, folk pevačica Zorica Marković potrudila se da svojim žestokim komentarima napravi pravi haos čiji epilog svi željno iščekuju.

Foto: NKostić

Naime, komentarišući članove žirija "Pinkovih zvezda", kontroverzna pevačica oplela je po svojoj mlađoj koleginici Dari Bubamari kod koje joj se nimalo ne dopada frizura, pa joj je udelila nekoliko saveta.

Foto: Printscreen Youtube

Dara je okej, samo neka popravi frizuru, izgleda kao da je brala kukuruz, j*bote. Loše joj urađena ta nadogradnja, ne stoji joj uopšte. Neka promeni frizera ili bar frizuru. Ona je dobra riba, ali joj je prošla frizura bila bolja. Mislim, meni je kosa stalno kao napušteni vinograd, ali njoj kao tri - bez dlake na jeziku rekla je Zorica, a onda je usledio Darin odgovor.

Pozvali smo Daru kako bismo čuli da li su je povredile opaske starije koleginice, međutim, uvek vedra pevačica nije želela da troši reči na Zoricu Marković.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Nemama komentar za tu staru gardu pevača - kratko nam je, kroz smeh, rekla Dara koja nije želela da se upusti u raspravu sa koleginicom. Međutim, iskoristila je priliku da je "bocne" svrstavajući je u staru gardu koja nije vredna komentara.

Da li će joj Markovićka ostati dužna ili će nastaviti rat sa harizmatičnom članicom žirija "Pinkovih zvezda" ostaje da vidimo.

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Rat

#Zorica Marković

#pevačica

'