AKTUELNO

Kulić u šoku!

Velelepnim imanjem danas je odjeknula vest da je Miljana Kulić u blagoslovenom stanju. Naime, ona je danas uradila test za trudnoću i potvrdila svoja nagađanja - da je u drugom stanju, te da će se ponovo ostvariti u ulozi majke i sinu Željku podariti brata ili sestru!

Foto: Pink.rs, TvPink Printscreen, Pixabay.com

Njena majka Marija Kulić bila je u šoku zbog vesti o prinovi, pa je u neverici plakala i vrištala kad je čula rezultate testa. S druge strane, otac Miljaninog deteta, njena ljubav iz ''Zadruge 2'' Lazar Čolić Zola bio je presrećan kad je čuo da će dobiti bebu.

Foto: Pink.rs, TvPink Printscreen, Pixabay.com

Kako bismo saznali šta povodom ove lepe vesti ima da kaže Miljanin otac Siniša Kulić, kontaktirali smo ga.

- Prehlađen sam mnogo, imam temperaturu, jedva pričam - požalio nam se Siniša na početku razgovora, a onda smo mu saopštili radosnu vest - da će postati deda drugi put, međutim njegova reakcija nije bila očekivana.

- Ma dajte, to nema šanse! Vi se šalite sa mnom! Ne verujem vam. Nije mi dobro, pod temperaturom sam, ne mogu da pričam - rekao je Siniša i završio razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZOLI SAOPŠTENO DA ĆE POSTATI TATA! Čolić zanemeo od šoka, a onda priznao: Srećan sam što ću dobiti dete sa Miljanom!

Podsetimo, Siniša je ranije u intervjuu za Pink.rs istakao da mu je unuk Željko najbitniji u životu, a kako će reagovati kad shvati da se sa ovako bitnom temom nismo šalili, te da će zaista dobiti još jedno unuče, ostaje da vidimo.

Autor: M. K.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Kulić

'