AKTUELNO

Skandalozno ponašanje!

Pevačica Dunja Ilić je pre nekoliko dana pokušala sebi da oduzme život tako što je popila veliku količinu lekova, a samo brzom reakcijom ona je prevezena u bolnicu, gde su joj lekari spasli život. Pre nego što se nagutala tableta, ona se obratila svojim pratiocima na Instagramu gde je, između ostalog, rekla da ju je otac zlostavljao kada je bila mala. Dva dana nakon tog incidenta, njen otac je izvršio samoubistvo.

Foto: / Printscreen Instagram

Nakon ovog, Dunja je nastavila da niže incidente. Ona je prvo rekla da ima novog dečka, kog je upoznala u bolnici, iako joj je praktično momak sa kojim je do tad bila, po imenu Fredi, spasio život kada je zatekao u stanu u nesvesnom stanju. Nakon toga, ona se otvorenim pismom oprostila od oca, da bi samo sat kasnije objavila sliku na kojoj je polugola. Juče je izjavila da je doživela nervni slom, ali da nema nikakav psihički poremećaj, a već danas je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu još jednu novinu.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia_

Naime, ona je objavila snima koji je mutan, te se samo raspoznaje muška figura, a očigledno je u pitanju Fredi, dečko kog je prevarila dok je bila u bolnici, jer snimak počinje tako što ona izgovara njegovo ime. Oni su se očigledno pomirili, a moguće je i da je ovaj snimak nastao iz kreveta, s obzirom na to da je on bio polugo, a ona u ležećem položaju snimala.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia_

Šta li će sledeće ova skandalozna bivša pevačica uraditi, preostaje da se vidi.

Autor: Pink.rs

#Dunja Ilić

'