AKTUELNO

Skandal!

Pevačica Dunja Ilić je pre nekoliko dana pokušala sebi da oduzme život tako što je popila veliku količinu lekova, a samo brzom reakcijom ona je prevezena u bolnicu, gde su joj lekari spasli život. Pre nego što se nagutala tableta, ona se obratila svojim pratiocima na Instagramu gde je, između ostalog, rekla da ju je otac zlostavljao kada je bila mala. Dva dana nakon tog incidenta, njen otac je izvršio samoubistvo.

Foto: Printscreen Instagram/dunyailich

Dunja se danas od oca oprostila na društvenoj mreži Instagram otvorenim pismo, o čemu više možete pročitati OVDE. Međutim, pre nego što je to učinila, ona se obratila novom dečku kog je očigledno pronašla u bolnici! Iako je policija nju našla u nesvesnom stanju na poziv njenog dečka Fredija, očigledno je da joj je on sada bivši.

Nadam se da čitaš ovo i da ćeš me potražiti. Napustila sam bolnicu sat vremena pre tebe, zbog toga sam plakala. Nedostaješ mi. Za druge smo budale, ali za sebe smo najbolji! Mrzim svog bivšeg dečka zato što znam da si ti mnogo bolji od njega za mene, sada se nadam da ćemo se pronaći i da ću se buditi uz tvoj osmeh – napisala je Dunja na italijanskom.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia_

S druge strane, njen bivši dečko Fredi napisao je na svom Instagram storiju: “Prešla si me” i time potvrdio da više nije sa Dunjom.

Autor: Pink.rs

#Dunja Ilić

'