AKTUELNO

Publika je sinoć uživala u njegovom očaravajućem vokalu.

Sinoć je u našem glavnom gradu spektakularan koncert održao jedan od najpopularnijih pevača na svetu, italijanska pop zvezda Eros Ramacoti.

Eros je nastupio u Areni, u okviru svoje velike turneje na kojoj će posetiti 30 gradova širom sveta, a beogradska publika uživala je od prvog do poslednjeg trenutka.

Foto: TvPink Printscreen

Ramacoti je imao poseban spisak zahteva, koji je njegov PR tim dostavio organizatorima koncerta. Pored kuvara, kog je doveo sa sobom, Eros je zahtevao da mu jelo spremi i jedan domaći majstor kulinarstva. Zahtevao je i da se u bekstejdžu emituje kanal koji prati mali fudbal i tim koji je odnedavno u njegovom vlasništvu

Italijanska zvezda je iskoristio dan iza nas u potpunosti, pa je tokom prepodneva prošetao Beogradom i na Instagramu podelio snimke sa Kalemegdana. Eros se, pred sam početak koncerta, publici se obratio na srpskom jeziku i rekao: "Kako ste? Hvala vam što ste došli"

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KĆERI OPRAŠTAM TI SVE... Otac Dunje Ilić je izvršio samoubistvo, a sada je otkriven sadržaj njegovog oproštajnog pisma! ZA NJIH DVOJE JE IMAO ŠOKANTNU PORUKU!

Ovom spektaklu prisustvovali su roditelji našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića - Srđan i Dijana, a kasnije su na Instagramu osvanuli i snimci Novaka i Jelene koji su takođe uživali u Erosovom čarobnom vokalu.

Sve detalje možete pogledati odmah u snimku koji sledi.

R. L.

#eros ramacoti | eros ramazoti

'