AKTUELNO

Njihov brak uspešno odoleva svim preprekama i predrasudama.

Naša najuspešnija modna kreatorka Verica Rakočević šokirala je domaću javnost kada je odlučila da se, posle samo sedam dana veze, uda za svog tadašnjeg dečka, a sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, koji je od nje mlađi 35 godina.

Foto: undefined

Njihov brak traje već 6 godina i uspešno odoleva svim zlim jezicima i predrasudama, a kreatorka je zbog svog supruga pristala i na mnogo ustupaka u životu.

Budući da je Verica neko ko pred sobom ima dosta toga da uradi, ali je suštinu već rekla i učinila, nije joj preostalo ništa drugo nego da živi punim gasom, oslobođena svih stega. Što se mene tiče, oduvek me nervirala rečenica: "Moraš da se smiriš i skućiš". Nikada nisam razmišljao gde ću i šta ću za dve, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi. Nomad sam i potpuni ludak koji život shvata kao igru. U tome smo vrlo slični - naveo je Veljko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RUKA SE MNOGO BRŽE VRAĆA U ŽIVOT... Dea Đurđević raznežila pratioce emotivnom porukom, pa podelila sa svima detalj svog oporavka! (FOTO)

Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umesto u hotelima sa pet zvezdica, letujem u kamperu. Kod nas ništa nije mirno, svađamo se poput dece u školi. Avala se tada trese - izjavila je Verica.

Pink.rs

#Veljko Kuzmančević

#Verica Rakočević

'