AKTUELNO

Da srce pukne od tuge!

Otac pevačice Dunje Ilić i vlasnik gigantskih propalih firmi, Jovan Ilić (63) oduzeo je sebi život. Samo dan nakon što je njegova ćerka pokušala da sebi oduzme život, a onda u uključenju uživo je iznela optužbe protiv svog oca da ju je zlostavljao kad je imala pet godina, Jovan se odlučio na užasavajući korak.

Foto: Printscreen YouTube/Alex Deen

Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile reči njegove ćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi voleo da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je voleo. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova poslednja želja - ispričao je izvor blizak istrazi.

Ovo je samo deo Jovanovog oproštajnog pisma, u kojem se, između ostalog, navode i još neki razlozi za njegov postupak.

Veruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u poslednje vreme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti ceo slučaj do tančina - rekao je izvor i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju poslednje želje svoga brata jer će teško dobiti dozvolu za kremaciju.

Foto: Printscreen Instagram/dunyailich

Jovan je istakao da je njegova poslednja želja da ga brat kremira, ali je takođe zabranio da sin Tijan prisustvuje tom činu. Brat bez dozvole Ilićeve dece, u ovom slučaju, pevačice Dunje i sina Tijana, neće moći da ispuni Ilićevu želju - kaže izvor.

Komšije pokojnog oca pevačice tvrde da ga nisu poznavale, budući da se tek skoro doselio.

Taj čovek je živeo kao podstanar u kući u kojoj se ubio. Nedavno je došao. Niko ga nije poznavao i ni sa kim se iz komšiluka nije družio. Šokirala nas je vest o tragediji * rekle su komšije u ulici u kojoj je Ilić počinio samoubistvo, odbijajući da se fotografišu.

Foto: Instagram

Podsetimo, Ilićeva je samo dan pre nego što joj je otac oduzeo život pokušala samoubistvo, srećom ne uspešno, budući da ju je italijanska policija pronašla u besvesnom stanju, te joj je ukazana lekarska pomoć. Dunja se tokom pokušaja samoubistva, nakon što je popila lekove, uključila uživo na Instagramu. U potresnoj ispovesti ona je istakla i da je zlostavljana od pete godine i za to je direktno optužila oca.

Foto: Youtube

O. B.

#Dunja Ilić

'