AKTUELNO

Izgleda da se ovaj performans dopao svetski poznatim pevačicama, te su odlučile da ga "pozajme" za svoje nastupe.

Ako neko iz zemalja Evropske Unije ili Amerike ne zna ko je Dragana Mirković, Selena Gomez i Dženifer Lopez sigurno znaju, jer su performans jedne od najvećih balkanskih zvezda doslovce iskopirale.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Dragana je 3. oktobra 2014. godine, velikim koncertom obeležila tri decenije postojanja na estradnoj sceni, u Kombank Areni, najvećem koncertnom prostoru u Beogradu.

Na tom koncertu je jedan segment bio posvećen baladama, a Dragana je stajala na postolju koje je bilo nekoliko metara iznad bine, preko kog je bila prebačena tkanina, te je izgledalo kao da folk zvezda nosi ogromnu haljinu.

Izgleda da se ovaj performans dopao Seleni i Dženifer, te su odlučile da ga "pozajme" za svoje nastupe.

Kako Dragana ima armiju fanova širom sveta, oni su tu pozajmicu uočili i brzinom svetlosti poslali fotografiju svojoj omiljenoj pevačici, a ona je postavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Selena je nesto više od mesec dana posle spektakla u Beogradu iskopirala Mirkovićevu, na dodeli "American Music Awards u Los Anđelesu.

Dženifer je zakasnila, jer se tek pre 2 dana, na koncertu u Las Vegasu, poslužila scenskim efektom viđenim u Beogradu 2014. godine, i pomenuti nastup podelila na svom Instagram profilu.

Osim Draganinih fanova, vest o ovome je objavila i jedna internacionalna stranica na društvenoj mreži Fejsbuk.

Autor: M. Đurović

#Dragana Mirković

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Selena Gomez

'