AKTUELNO

Obezbeđenje sve vreme bilo uz njih!

Miljana Kulić pre spavanja provocirala je Mirka Gavrića, i tom prilikom je na njegov račun iznela žestoke psovke i tvrdnje. Miljana se naljutila na Mirka jer je zaključila da on govori da je ona zaljubljena u njega, a osim što ga je provocirala ona je Mirka i pratila po imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: ISPLIVALA MRAČNA TAJNA DALILE DRAGOJEVIĆ! Zapenila sa suprugom na majku i ćerku, a onda su Miljana i Marija otkrile šta je Dejanova žena radila sa drugim muškarcima! (VIDEO)

Ko može da bude zaljubljen u ovog ovde? Pogledaj ga, liči na karikaturu! Izmislio je priču da sam ja zaljubljena u njega i da zbog toga provodim vreme sa njim, da bi oprao svoju s*ksualnost. Onda je izmislio da sam ulazila u krevet, jer sam zaljubljena u njega. Pa izmislio da sam ja izljubomorisala što se njemu digao na Natašu. Sram te bilo! Ko može u tebe da bude zaljubljen? Ti si se oženio, samo da bi se pokrio. Žena ti došla iz Podgorice i rekla ti da hoće da završite, jer je saznala da si p*derčina! Možda si i vaginu ugradio, umesto penisa! Karikaturo od čoveka! Pogledaj se, divlji vepre u ogledalo. Nemoj da ideš na priče da sam ja zaljubljena u tebe! - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marš od mene! Marš od mene! - rekao je Gavrić i uzeo Miljani flašu iz ruke, a onda je nastavio: Budalo, glupačo, ludačo, smrdi ti p*čka, ima da umreš sutra, nećeš se probuditi. Ti se od rođenja treseš, krmačo jedna! - nastavio je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirku se digao! - pevali su zadrugari dok su se Miljana i Mirko svađali.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'