AKTUELNO

Napravili smo već spisak gostiju koje bi bilo interesantno ugostiti - otkrio Damir, član humorističkog tima.

Humoristička emisija ''Kočenje'' gledaćete omiljene likove ''Dnevnjaka'' počinje večeras od 23:30 časova na TV Pink. Ekipa na čelu sa Milošem Milakovićem i Đorđijem Andrićem ostaviće vas bez teksta i naterati da plačete od smeha.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvojica naći će se u ulozi domaćina nove emisije ''Kočenje'', a Damir Jovanović i Miki su zaduženi da ih svojim komentarima izazovu, nakon čega sledi žestoki obračun - šamaranje i polivanje vodom. U prvoj epizodi emisije, koja je na malim ekranima večeras, najzabavniji momci u regionu ugostiće folk pevača Radišu Trajkovića Đanija kojeg će, između ostalog, voditi na poligraf i DNK testiranje.

Damir Jovanović za Pink.rs otkriva svoje utiske i šta to zajedno sa kolegama priprema gledaocima Televizije Pink.

Kako ste reagovali kada ste dobili ponudu otpočnete novu emisiju baš na TV Pink?

- Pozitivne reakcije, pogotovo zbog činjenice da imamo potpuno scenarističku slobodu što nam je od izuzetne važnosti što zajedno sa konceptom emisije koji smo osmislili može napraviti haos. Bilo je i negativnih kritika, ali svesni smo da ćemo se u budućnosti susretati sa kritikama međutim srž svega je kvalitetan program. Ako radiš kvalitetno zaista je svejedno da li nosiš rozu ili plavu majicu.

Foto: Printscreen

Čini se da emisija ovog tipa do sada nije viđena na našim TV stanicama. Šta publika TV Pink može da očekuje večeras? U kojoj meri će se šou razlikovati od onoga što ste do sada radili?

- Koncept emisije je potpuno drugačiji od standardne forme, forme skečeva koju smo radili do sad. Publika će sigurno biti iznenađena jer se nisu susretali sa ovakvim sadržajem do sada. Ne vredi da objašnjavam koncept emisije jer je sastavni deo ovakvog koncepta improvizacija tako da najbolje sedite u vaše fotelje večeras, pa pogledajte. Takođe je važno da napomenem da Dnevnjak nema nikakve veze sa ovim projektom.

Mnogo je segmenata kojima će biti ispunjena vaša emisija? Koji je tebi lično favorit? Šta misliš da će publici biti najzanimljivije?

Foto: Printscreen

Publici neće biti jasno u početku šta se dešava, ali topao savet je da se smire sve je to normalno. Nemam favorita, sve je van pameti.

Jedan od tvojih i Mikijevih zadataka jeste da svojim komentarima izazovete Miloša i Đorđija, nakon čega sledi šamaranje i polivanje. Koji je tvoj "kec u rukavu", na koji način planiraš da to izvedeš?

- Najinteresantniji deo priče je da scenaristički pola stvari nije rešeno, naravno namerno, iz razloga što je spontanija reakcija mnogo bolja od uvežbane. Nema tu keca u rukavu, šta ti padne na pamet u tom momentu jednostavno uradiš što u suštini neće biti problem jer se i privatno polivamo. Naravno neće sve biti improvizacija, ipak vodimo emisiju na televiziji, mora se znati neki red.

Večeras, u prvoj emisiji gost vam je Đani, kojeg ćete voditi na poligraf i DNK test. Šta ste to još pripremili za njega?

- Pored standardnog intervjua, koji doduše neće biti baš standardan, spremili smo izazov za gosta, neke zadatke i tako dalje. Neću da otkrivam previše, morate malo da se iznenadite - rekao je Damir za portal Pink.rs.

Postoji li uzbuđenje, budući da do sada niste radili sa folk zvezdama? Koga bi još voleo da ugostiš u emisiji?

Foto: Printscreen

- Naravno da je uzbuđenje prisutno. Interesuje i nas kako će ovo ispasti ali ne brinem se. Sa folk zvezdama se do sada nismo susretali ali Đani je druga priča. Velik car od čoveka. Napravili smo već omanji spisak gostiju koje bi bilo interesantno ugostiti, a moj favorit lično je definitivno Bajaga. Ne pitajte zašto.

Hoćeš li otići na Đanijev nastup, ukoliko organizatori "Exit-a" odluče da ga pozovu?

- Meni je predivno koliko se neko iz organizacije Exit-a tako dobro ispalio kad je organizovao tu anketu. Oni su tu anketu brže bolje obrisali, ali džabe nema nazad prijatelji kad je Đani u pitanju. Verujem da bi prepuno bilo kada bi Đani bio ''headliner''. Drugi dan, pola 12, ''main stage'', Đani. Pukla bi Petrovaradinska tvrđava na pola. Naravno da bi prisustovali takvom spektaklu.

Autor: D. Tanasijević - B. Radonić

#Kočenje

'