AKTUELNO

Zbog reči temperamentne pevačice Šaban je pocrveneo, a onda je rešio da progovori o svemu.

Članica žirija "Pinkovih zvezda" Maja Nikolić poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, što dokazuje svake subote u najpopularnijem muzičkom takmičenju na Balkanu.

Foto: Printscreen Youtube

Njeni žustri, provokativni, nekada i dvosmisleni komentari na račun kandidata i kolega prepričavaju se nedeljama, a jedan od onih koji je privukao najveću pažnju jeste kada je progovorila o potenciji legende narodne muzike Šabana Šaulića.

Foto: YouTube screenshot

- Šabane, dabogda i ja bila potentna tako kao ti. Ne brini, Šabane, dizaće ti se do 104. godine - rekla je Maja u "Pinkovim zvezdama" i šokirala sve, a sada je Šaban rešio da prokomentariše Majine reči.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Moram da kažem da svakako prija kada od koleginca dobijete komplimente, naročito kada dolaze od tako lepih i meni dragih koleginica. Ali ,da ne budem lažno skroman, u ovim mojim godinama to ima dodatnu vrednost. Tako da za sve što su rekle najbolje bi bilo da iz njihovih usta to uđe u Božje uši. Da uvek budem onakav kakav sam u njihovim očima. Da budem zauvek takav i da se ne menjam - rekao je Šaban.

Autor: D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#pevačica

#Šaban Šaulić

'