separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRIZOR KOJI KIDA SRCE! Skrhana udovica JECA kraj GRUOVOG SANDUKA! Trese se od bola, danas SAHRANJUJE VOLJENOG MUŽA (FOTO+VIDEO)


Došao je trenutak da se zauvek oprosti od supruga koji je poginuo pre tri dana.


Na beogradskom groblju Orlovača uveliko se okupljaju rođaci, prijatelji i kolege poznatog repera Dalibora Andonova Grua, koji je u ponedeljak tragično nastradao prilikom vožnje kajta u Zemunu. Reper, koji je preminuo u svojoj 46 godini, iza sebe je ostavio dvojicu sinova i suprugu Danicu, koja u kapeli bdi nad muževljevim sandukom, trese se od bola, ne prestaje da plače i prima saučešća.

Autor: Pink.rs.

Gruova udovica, u crnini, vidno je potresena i slomljena zbog tragedije koja ju je zadesila, a mnogobrojni prijatelji daju sve od sebe kako bi je u najtežim životnim trenucima bar malo utešili.

Autor: Pink.rs.

S druge strane, utučeni otac Dalibora Andonova sedi sa strane, zamišljeno gleda u jednu tačku i pali cigaretu za cigaretom.

Tužna povorka će iz kapele ka Gruovoj večnoj kući krenuti u 14:30h, kada će se mu reći i poslednje zbogom.

Podsećanja radi, reper je nastradao tokom vožnje kajta, a rezultati obdukcije pokazali su da je nastradao od posledica utapanja. Utapanju u reci Dunav prethodio je prelom kičme na dva mesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti