AKTUELNO

Joj srce moje. Videla sam da mu nije dobro, pobledeo je - rekla je Dara.

Strahinja Živanović ima 18 godina i dolazi iz Brusa. On se predstavio pesmom ''Snovi od stakla'' koju izvodi u originalu Nedeljko Bajić Baja. Takmičar nije dobio glas od Maje Nikolić i Zorice Brunclik.

Foto: TvPink Printscreen

- Bio si neprestano nizak. Bio si tanak. Plašljivo si pevao. Baš si mi nežno pevao. Nema nikakvog krešenda i zato nisam mogla da ustanem. Mislim da će Šaban da se složi sa mnom - kazala je Maja.

- Bi samo što se tog kresanja tiče. Ovaj, krešenda. Izvinjavam se. Slažem se sa Majom, ali nekako mi je to bilo umilno. Za tri jeste - istakao je Šaban.

- Moram da iznesem jednu konstataciju. Ne verujem da mogu da nabrojim na prste koliko je bilo boljih takmičara u prvom krugu za razliku od drugog - započela je Zorica, a onda je Maja prekinula koja je primetila da se takmičar ne oseća dobro.

Foto: TvPink Printscreen

- Dajte brzo vode, daj stolicu - zvali su Milan i Šaban.

Dara je bacila keks na scenu, a potom je uletela doktorka koja je takmičaru izmerila puls i ukazala prvu pomoć.

- Joj srce moje. Videla sam da mu nije dobro, pobledeo je - rekla je Dara.

Odlukom žirija, Strahinju je Milan odveo sa bine, a nakon njega nastupila je Jovana Milovanović iz Štokholuma koja se predstavila pesmom Zorice Brunclik ''Aj čija frula''. Takmičarka je osvojila simpatije žirija i dobila pet glasova.

- Slobodno zagrli voditelja i mislim da ima pravila da se voditelj grli u ovakvim emisijama - našalio se Milan Kalinić.

Foto: TvPink Printscreen

- Jovana nije bolja u drugom krugu, ali zato lepša u drugom krugu. I to je sada sasvim dovoljno - rekla je Zorica.

- Ja mislim da je ona najveća Šabanova simpatija. Imaš neki slatki triler i baš mi se sviđa i nekad mi je malo ismešan. Ima nešto prepoznatljivo u tvom glasu - rekla je Dara.

- Ona je mnogo slatka i greota bi bila da ide u baraž. Sve je onako po mom ukusu. Meni je to bilo fino. Neće žensko da padne, samo muškarci padaju - objasnio je Šaban.

- Ako ti se sloši gledaj da padneš sa ove strane gde je voditelj - našalio se Milan ponovo.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo mi je drago što si dobila ovakvu podršku. Jako je slatko videti te i slušati. Mnogo volimo takve paketiće kao što si ti i sada molim te idi ručkaj nešto - savetovala je Dragana takmičarku.

- Divna si i imaš milo zvučni glas. Malo ti je isforsirano to ''e'' zato što si umorna i gladna. Ti kada nemaš tremu sigurna sam da se to ''e'' i ne primeti - objasnila je Maja.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'