AKTUELNO

Sarađivao je sa velikim zvezdama, a kao dečak bio je veoma nestašan.

Ovaj reper rođen je 1989. godine u Beogradu i danas je jedan od najuspešnijih repera u našoj zemlji.

Iza sebe ima brojne hitove i saradnje sa velikim zvezdama, a kao dete je voleo da pravi nestašluke.

Foto: Printscreen Youtube

- Bio sam klepav kao dete, dobar, ali i nestašan. Imamo kuću na Tari i svake godine su mog brata od tetke i mene vodili tamo. Tokom puta, kada smo prolazili kroz naseljena mesta, plezili smo se ljudima na ulici - ispričao je reper u emisiji "Gold subotom popodne".

Foto: Printscreen Youtube

Bavio se fudbalom, ali se 2006. godine definitivno opredelio da muzika bude njegov poziv.

Foto: Printscreen Youtube

Završio je elektrotehničku školu "Rade Končar", koja nije bila njegov prvi izbor, ali je na kraju upisao Fakultet za dizajn zvuka, što je i bila njegova želja.

Foto: Printscreen Youtube

- Upao sam u srednju školu u koju nisam želeo da idem, koja mi je bila deveta na listi. Za sportsku gimnaziju mama i tata nisu bili otvoreni, pa sam upisao elektrotehničku, koja je izuzetno teška. I u tu školu su išli uglavnom dečaci, pa sam bežao iz svoje u druge, da ne gledam samo muškarce. U osnovnoj sam bio odličan, u srednjoj vrlo dobar, što je uspeh, jer je srednja škola bila teška - ispričao je popularni reper.

Foto: Printscreen Youtube

Neki od njegovih najpoznatijih dueta su sa Darom Bubamarom, Radom Manojlović i MC Jankom, a jedan od najvećih hitova je "Zanjiši kukovima", i sada već pretpostavljate da se radi o Stefanu Cvijoviću Cviji.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đurović

#Reper

#Stefan Cvijović Cvija

'