AKTUELNO

Pevačica je otkrila da je bolje da o Marinku ne govori, budući da svojim izjavama može napraviti "karambol", kako ona kaže.

Nakon skandala koji se odigrao na parkingu jednog novobeogradskog tržnog centra kada je folk pevač Marinko Rokvić fizički nasrnuo na Ivana Agbabu i njegovu devojku usled svađe oko parking mesta, ponovo je u žižu javnosti dospeo davno zaboravljeni sukob pevača i njegove koleginice Nade Topčagić.

Foto: Andrej Nihil

Nada se sa njim sukobila pre mnogo godina, što je i priznala u jednom intervjuu.

- I ja sam bila žrtva nasilja, tako da vrlo dobro znam kako izgleda fizičko nasilje. Marinko Rokvić je mene tukao, ali ja sam, na svu sreću, znala da se branim - rekla je svojevremeno Nada, a sada je otkrila da je folk pevaču oprostila sve, kao i da je bolje da o njemu više ne govori.

Foto: NKostić

- Uh, odavno sam ja njemu to oprostila. O njemu ne bih da govorim. Bolje da vam ništa ne pričam. Kad bih ja progovorila, pa to bi bio karambol - iskrena je bila Nada.

Šta to sve pevačica zna što bi moglo diskreditovati poznatog folkera za sada nije poznato, a da li će Nada progovoriti pokazaće vreme.

Autor: D. Tanasijević

#Nada Topčagić

#Nikola Rokvić

#pevačica

'