AKTUELNO

Ovako je protekao defile ukućanki.

Večeras se na luksuznom imanju u Šimanovcima održava se "Izbor za mis i mistera Zadruge 3". Veče je otvorila Dalila Dragojević koja je prošetala svoju crnu odevnu kombinaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je na glavi imala i crnu periku preko glave, zbog čega ju je voditeljka Tamara Đurić nazvala "Crnom mambom". Sledeća je bila Dragana Stojančević koja je prošetala u glamuroznoj zelenoj haljini.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Dragane, u beloj haljini pred zadrugarima je prošetala Iva Grgurić. Kada su je ugledali muškarci su poželeli da Iva prošeta još jednom, što je ona to i učinila. Ivana Krunić je bila sledeća, a ona je odlučila da obuče crnu kratku haljinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Ivane Krunić, na sceni se prošetala i Ivana Radić koja je takođe obukla crnu kratku hailjinu i dobila aplauz od strane zadrugara. Ivana Šopić je prošetala zatim svoju crnu kratku majicu i crvenu kratku suknju.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Krunić tokom svog performansa šetala je veoma zavodljivo i tom prilikom je vrckala svojom zadnjicom. Posle Jelene Krunić, na sceni se pojavila Jelena Pešić u haljini koja je oduševila zadrugarke zbog čega je ona dobila veliki aplauz.

Milica Kemez imala je belu haljinu na sebi, a zatim je usledila Miljana Kulić. Tokom šetnje Miljana je sela u krilo Vladimiru Tomoviću i Milanu Miloševiću i počela da igra, a onda je imala i zanimljiv performans kod video-bima gde je tverkovala. Ovo se nije svidelo Mariji Kulić, koja je odmah burno reagovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Miljane na sceni se pojavila Miona Jovanović, koja je svojom lepotom i gracioznim hodom oduševila sve ukućane, a voditeljka Tamara Đurić je istakla da Miona ima prirodne grudi i usne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Mione na sceni se pojavila Mima Živković, a zatim i Monja Milenković. Glumica je tom prilikom na sebi imala elegantnu cvetnu haljinu i šešir na glavi. Nataša Radan imala je crnu haljinu sa čipkom, a u crnoj haljini prošetala je i Nina Babić koja je imala i punđu na glavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Nine, Suzana Ćubela je prošetala i sve oduševila kada su je ukućani, umesto sa kratko kosom, videli sa dugom perikom i štiklama na nogama, a mnogi je gotovo nisu ni prepoznali. Za kraj je svoj nastup imala Tara Simov, a ona je takođe obukla elegantnu crnu haljinu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'