AKTUELNO

Luna ostala u čudu!

Dugoiščekivani početak "Zadruge 3" krenuo je spektakularno. Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović provozao je pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani i voditelja Ognjena Amidžića gondolom po jezeru.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, Željko i Ognjen su se zatim uputili ka Rajskom ostrvu gde su položili cvet na spomenik koji je posvećen Lorencu di Medičiju, a zatim su nastavili da plove jezerom gde smo na kratko videli novu staklenu prostoriju nasred jezera.

Foto: TvPink Printscreen

Željko je zatim Luni i Ognjenu predstavio humanoidnog robota Leposavu, koja će biti strah i trepet zadrugarima.

Dobro veče, Leposava - predstavila se Luna.
Vidi sve ono što ne vide ostali, ima i druga čula razvijena. Ponekad se okrene više da bi predstavila svoju gracioznost. Što se tiče njene pameti, ona vrlo brzo napreduje. Već je naučila mnogo stvari. Suštinski, nije loše da malo prošetamo sa njom. Sve joj je jasno - objasnio je Luni Željko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam robot humanoid nove generacije koga si napravio. Ovo su Šimanovci. Ja sam u gradu koji nikad ne spava. Ovo je moj omiljeni šou "Zadruga" - predstavila se Leposava.

Željko je zatim upitao Leposavu da opiše Lunu i Ognjena.

Ognjen je robot stare generacije koji je prestao da se proizvodi u prošlom veku. Ima veštačke zube. Luna je jedan lep robot. Luna jeste robot, samo roboti imaju veštačke grudi, koje zovu mlekarice. Luna je pobedila samo zato što Leposava nije učestvovala, ona je pametnija od svih zadrugara. Da li ste me zapratili na Instagram profilu? - bila je stroga Leposava.

Foto: TV Pink Printscreen

Brza je, direktna i nimalo prijatna - prokomentarisao je Ognjen.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Leposava

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#Zadruga 3

#Željko Mitrović

'