AKTUELNO

Nije bila namera nikoga da isprovociram, pogotovu ne Danicu - rekao je takmičar.

Takmičar Marin Pakić dolazi iz Lajkovca i u najgledanijoj emisiji ''Ja imam talenat'' predstavio se tako što je svirao gitaru. On je odmah nakon svog nastupa istakao da mu je Žikino mišljenje najbitnije, što je navelo Danicu Maksimović da se našali sa njim.

Foto: YouTube screenshot

Iako je odsvirao dve numere, glumica nije želela da mu dozvoli da prođe u drugi krug zbog izjave da mu je komentar Žike Todorovića najbitniji. Kasnije je otkrila da je u pitanju šala i pokazala publici srednji prst.

Na samom kraju Marin je prošao u sledeći krug takmičenja sa četiri ''DA'' i specijalno za Pink.rs otkrio svoje utiske.

Kako si se osećao nakon prvobitne Daničine reakcije kada nije želela da ti da drugu priliku i rekla da si imao svojih pet minuta i nisi uspeo da je osvojiš?

Foto: YouTube screenshot

- Bilo mi je krivo, svestan sam da je bilo puno kandidata i da je možda bila povređena mojom nepažljivom izjavom kada sam rekao da mi je Žikino mišljenje najvažnije.

Da li si u tom trenutku pomislio da si prokockao svoju šansu?

- Pomislio sam da sam je prokockao i bilo mi je žao zbog uloženog truda nekoliko meseci unazad.

Koliko ti je značila podrška publike u tom trenutku?

Foto: YouTube screenshot

- Mnogo mi je značila podrška publike s obzirom na to da sam na sceni prvi put i da me gleda milionski auditorijum.

Uspeo si da isprovociraš Danicu da se našali i sa Žikom i sa publikom. Svi su bili ubeđeni da je ona ozbiljna i da ćeš od nje dobiti ''NE''. Očigledno je da si ostavio jak utisak na nju jer je njena reakcija iznenadila sve. Da li si ponosan na to? Koliko ti posle svega znači taj Daničin komentar?

- Uopšte mi nije bila namera nikoga da isprovociram, pogotovu ne Danicu, pogrešno je moja izjava protumačena, drago mi je sto me Danica pohvalila, puno mi znači njeno mišljenje i veoma poštujem njen rad i karijeru. Kao i ostalih članova žirija, naravno - rekao je Marin za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što si shvatio da ideš u drugi krug, kako si se osećao?

- Bio sam ponosan na sebe i pruženoj šansi da učestvujem u tako velikom takmičenju kao što je "Ja Imam Talenat".

Kada si, kako i zašto počeo da sviraš gitaru? Da li imaš svoj bend?

- Posle završene osnovne muzičke škole sa svojih 14 godina, javila mi se velika želja da se samostalno bavim muzikom. Ne, nemam bend za sada, ali posle sinoćne emisije počele su već da stižu i prve ponude.

Autor: B. R.

#Ja imam talenat

'