AKTUELNO

U kostimima dočekaće pubiku.

Tokom predstojećeg vikenda, posetioci beogradskih bioskopa imaće priliku da upoznaju zvezde filma ''Zona Zamfirova drugi deo''.

Foto: Promo

Naime, glumci će se u svojim kostimima iz filma naći u ulozi domaćina i posetiocima prodavati bioskopske karte, kokice i ostale đakonije sa kojima će se uputiti na gledanje ostvarenja koje beleži rekordnu gledanost u našoj zemlji.

Ljubavna priča o omiljenom paru Zoni Zamfirskoj i Manetu kujundžiji nastavlja da niže uspešne premijere po zemlji i inostranstvu i u želji da se zahvale za dosadašnju gledanost, umetnici će u bioskope glavnog grada ovog vikeda doneti čarliju ''Zonemanije''.

Foto: Promo

Lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon vjenčanja, režija je poverena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”.

Ukoliko još uvek niste imali prilike da je vidite, iskoristite priliku i posetite najbliži bioskop.

Autor: B. R.

#Zona Zamfirova

'