AKTUELNO

Vest o bombi u dvorištu Tomine kuće veoma ju je uznemirila.

Danas je domaću javnost veoma potresla vest da je u dvorište porodične kuće Tome Panića u Svilajncu bačena bomba. Ona na svu sreću nije eksplodirala, a odmah su reagovali i nadležni organi.

Povodom čitave drame koja se događa u Tominom životu oglasila se i njegova bivša devojka Nadežda Biljić, koja je nedavno od njega pretrpela fizičko nasilje.

Foto: Pink.rs.

Rekla sam da više povodom Tome neću da se oglašavam, ali sada moram. Ja sa ovim što mu se desilo nemam veze, ja nikada tako nešto ni u ludilu ne bih pomislila, ni uradila, čak sam i potresena jako i jako zabrinuta za njegovu bezbednost. Molim vas, ovo su ozbiljne stvari sa kojima se ne treba igrati, iskreno se nadam da će se sve završiti u najboljem mogućem redu - napisala je Nadežda na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

PROČITAJTE JOŠ: VESELJE U PUNOM JEKU! Novopečeni tata Ivan Mileusnić ostao BEZ MAJICE, a evo ko je upriličio njihovo slavlje! (VIDEO)

Biljićeva je na trenutak zaboravila sve loše trenutke kroz koje je prošla sa Tomom, pa mu je u ovim za njega teškim momentima pružila podršku i uputila iskrene reči.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'