AKTUELNO

Dupla sreća.

Sreća mnogih bračnih parova se zasniva na stvaranju porodice, a neki od njih su izvukli pravi džekpot dobijanjem blizanaca. Baš ovakvu privilegiju da uživaju u ulozi roditelja blizanaca imaju Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Nataša Ninković i Nenad Šarenac, teniser Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina, frontmen OK benda Goran Gluhaković i njegova supruga Slavica.

Glumačkom paru Slobodi Mićalović i Vojinu Ćetkoviću se ostvarila želja da uživaju u ulozi roditelja dve bliznakinje Mile i Vere, koje danas imaju osam godina.

Foto: Fonet

Pročitajte još: RADUJU SE PRINOVI! Bojan Leksington jedva čeka da dobije drugo dete, a sad je otkrio kakva je TRUDNICA njegova žena! EVO I DA LI SU SMISLILI IME ZA NASLEDNIKA!

Ja sam prva u svojoj familiji koja je dobila blizance, dok ih sa Vojinove strane ima stric. Iako sam u dubini duše to žarko želela, bila sam u šoku usled neizvesnosti koju sa sobom blizanačka trudnoća nosi. Tata je od početka želeo ćerkicu i želja mu se dvostruko ostvarila - rekla je svojevremeno Sloboda.

Za razliku od Slobode i Vojina, glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac su dobili dva naslednika, blizance Luku i Matiju, koji su stasali u prave momke i sada imaju 17 godina.

Foto: Instagram

Proslavljeni teniser Nenad Zimonjić, već čitavu deceniju uživa u bračnom životu sa partnerkom Minom, sa kojom ima blizance, sina Leona i ćerku Lunu, a njihovu zajedničku fotografiju možete pogledati OVDE.

Pravi smisao života za frontmena grupe OK benda Gorana Gluhakovića dale su tri dame kojima je okružen - njegova supruga Slavica i njihove dve devojčice Anđela i Jelena.

Foto: Pink.rs

D. Božović

#Goran Gluhaković

#Nataša Ninković

#Nenad Zimonjić

#Sloboda Mićalović

#Vojin Ćetković

'