AKTUELNO

Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, sa pravom važe za novi omiljeni glumački par, a Pink.rs vam poklanja karte za ovaj hit film.

Najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, poklanja najvernijim čitaocima 3x2 karte za film "Vrati se, Zone", u "Roda Cineplexx-u", 12. februara u 20:15h.

Kako biste osvojili karte za film koji obara sve rekorde gledanosti, potrebno je da među prvima tačno odgovorite na pitanje: "Koja glumica je pre Brankice Sebastijanović tumačila lik Zone Zamfirove?" i pravi odgovor pošaljete na e-mail adresu webredakcija@pink.rs i lajkujete Fejsbuk post u okviru kog će biti objavljen ovaj članak. Ponuđeni odgovori su:

a) Sloboda Mićalović

b) Katarina Radivojević

c) Ivana Popović

Dobitnici karata biće obavešteni mejlom.

Foto: Printscreen Youtube

Ukoliko tačno odgovorite na ovo pitanje, dobićete priliku da pogledate ovaj bioskopski hit koji je pogledalo više od 130.000 ljudi otkako je premijerno bio prikazan 27. januara.

Foto: Promo

Film "Vrati se, Zone", režisera Juga Radivojevića, svojevrstan je nastavak filma "Zona Zamfirova", rađen prema motivima istoimenog romana Stevana Sremca.

U drugom delu "Zone Zamfirove" glavne uloge dobili su Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, koji su postali omiljeni glumački par.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Priča prati život glavnih likova, Zone i Maneta, i ukazuje da pravi, uprkos velikoj ljubavi, problemi nastaju tek nakon venčanja.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, bračni par ne može da dobije dete, a njihovu bračnu idilu narušava i Kalina, koja je, iako udata, i dalje zaljubljena u Maneta.

I 15 godina nakon ekranizacije ljubavne priče Stevana Sremca o Zoni i Manetu, film "Vrati se, Zone" nastavlja tim putem i obara sve rekorde gledanosti, kako u domaćim bioskopima, tako i u inostranstvu.

Zato, ne propustite priliku da pogledate ovaj bioskopski hit i uverite se zbog čega je za kratko vreme postao omiljen među publikom svih generacija.

Foto: Printscreen Youtube

Ostanite uz Televiziju Pink i najbrži portal Pink.rs, jer vas u narednom periodu očekuju brojna iznenađenja.

Autor: M. Đurović

#Brankica Sebastijanović

#Milan Vasić

#Zona Zamfirova

'