AKTUELNO

Zabeležile su uspomenu koja će ih dugo sećati na prelepi zajednički trenutak.

Dea Đurđević, voditeljka TV Pink, uživala je u čarima letovanja na zaluženom odmoru u Španiji zajedno sa svojim izabranikom i kolegom Mladenom Mijatovićem. Nakon što se vratila sa ove egzotične destinacije, Dea je otputovala i u Crnu Goru.

Foto: / Printscreen Instagram

Voditeljka je u Budvu otišla zajedno sa svojom majkom Snežanom, a tamo su jedno idlično veče proveli u društvu voditeljke "Nacionalnog dnevnika" Tanje Rađenović. Po povratku u Beograd, Dea je sa majkom obišla i jednu od najvećih svetinja.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Mesto čuda, manastir Ostrog jedan od najposećenijih u Crnoj Gori i šire, a Dea i Snežana ovekovečile su ovaj trenutak. Majka i ćerka zajedno su se fotografisale ispred Ostroga, a tom prilikom su se čvrsto zagrlile i nisu skidale osmehe sa svojih lica.

PROČITAJTE: POTVRĐENO JE! Tamara Đurić će biti deo 'Zadruge 3', ali ne kao takmičar! Ona će biti STRAH I TREPET za nove zadrugare! (FOTO)

Majka - napisala je Dea kratko ispod fotografije.

Podsetimo, Dea Đurđević je početkom godine doživela tešku saobraćajnu nezgodu, od koje se uspešno oporavlja. Zbog svih teškoća koje su je zadesile, a koje je veoma snažno izdržala, mnogi voditeljku Pinka doživljavaju kao heroja i hrabru mladu devojku koja je svima pokazala kako se treba ponašati u teškim životnim situacijama.

Autor: S. Kuvekalović

#Dea Đurđević

'