AKTUELNO

Smeta im buka koja dopire iz njihovog stana!

Zadrugarka Dragana Mitar i dalje preživaljava dramu od strane svog bivšeg supruga Siniše Dragutinovića, koji je odlučio da spakuje njene stvari u džakove i ostavi ih ispred stana odmah nakon što je promenio bravu i nove ključeve uručio svojoj bivšoj supruzi Danijeli.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

S obzirom na to da je bez milosti izbacio i igračke svog sina Jovana, Dragana je to žestoko osudila i na svom Instagram profilu svima otkrila kakav je on zapravo otac i na šta je spreman samo kako bi joj napakostio i ostavio ih bez ičega.

Foto: Sigurnosne kamere

Novinari sa portala Pink.rs saznali su gde Siniša stanuje, pa su se uputili ka zgradi ne bi li saznali kakva je situacija. Komšije nisu štedele reči, pa su iskreno priznali da im nimalo nije prijatno to što se u njihovom stanu konstantno čuju svađe i rasprave.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Viđam non - stop neku plavu ženu koja dolazi tu, ali šta da kažem... Konstantno neka buka, rasprave. Ne znam ko toliko psuje i viče unutra, verovatno taj Siniša - otkriva jedan od komsija.

Foto: Pink.rs.

Konstantno se svađaju, udaraju vratima. Videla sam kad je izbacivao džakove iz stana, ta žena mu je pomagala. Pratila sam Zadrugu i stvarno je odvratno to što su uradili - ispričala je komšinica.

Pink.rs

#Siniša Dragutinović

'