AKTUELNO

"Verujem da sada tamo negde to čuje" - istakao je Đule.

Zvonimir Đukić Đule je zajedno sa svojom popularnom grupom ,,Van Gogh" nastupio na roštiljijadi u Leskovcu, a verna publika koja godinama prati njihov rad i živi kroz njihove pesme, sa velikim zadovoljstvom je pristigla u velikom broju iz svih gradova u Srbiji, ali i šire.

U februaru mesecu izdali su i novi album, a među njima se pronašla i pesma ,,Pismo ocu", gde je sam Đule bio autor, a posvetio ju je svom ocu koji više nije živ. Za Pink.rs otkrio je sa kakvim emocijama je rađena numera, a ne krije da mu je žao što on nikada nije imao priliku da je čuje.

Foto: Turistička organizacija Leskovac

Ništa u životu nije lako, postoje neka osećanja koja te pomere i raspoloženja koja su teža. To je emotivno pismo koje je napisano, njemu nikada pročitano, a može biti zajednički za odnos između oca i sina. Nije stigao da to pročita, ali verujem da sada tamo negde čuje - rekao je Đule.

Foto: Pink.rs.

Godinama su održavali svoj imidž, stil i jednostavnost zbog koje su ostali upamćeni, a kako je Zvonimir istakao, za to ne postoji recept, pa je poručio mlađim generacijama nešto što će za njih zasigurno biti poučno.

Ja ne verujem da je pametno da žele da budu kao mi, treba da budu svoji, mladi, talentovani. Nikada nismo bili u vrhu scene i nismo bili najbolji, ali bili smo drugačiji - istakao je Đule.

Foto: Turistička organizacija Leskovac

Intervju pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Đule Van Gog

'