AKTUELNO

Njih dve ne mogu očima da se gledaju.

Naša popularna pevačica Dara Bubamara poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku i svakome kaže ono što joj je na duši, pa zbog toga neretko ulazi i u žestoke verbalne obračune sa svojim kolegama i koleginicama sa estrade.

Foto: Promo.

Ovoga puta Dara je zaratila sa svojom koleginicom Jasnom Milenković Jami. Rat je počeo tako što je Bubamara nekoliko puta javno prozvala Jami zbog njenog izgleda i pevanja, a potkačila ju je i na račun njene karijere rekavši da nije znala da Milenkovićeva i dalje peva. Jami nije ostala ravnodušna na ove prozivke, pa je odgovorila svojoj koleginici.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIDE MU SVI NA LEPOTICI KAKVU IMA KRAJ SEBE! Verenica Darka Lazića vratila liniju na staro, NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA U BIKINIJU! (FOTO)

Ja Daru volim, ona je slatkica za mene, znate kako kažu: "Možda ćeš jednom porasti" (smeh). Ja joj ovom prilikom poručujem da pročita neku knjigu - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Bubamara joj je odmah brutalno uzvratila, te je objavila njenu fotografiju sa jednog gostovanja, na kom je imala neobičnu firzuru i izuzetno napadnu šminku.

Ovo je čudovište koje mene proziva! Jami - napisala je Dara uz Jasninu fotografiju, na šta je koleginica rekla:

Foto: TvPink Printscreen

Ovo svoje izdanje ne shvatam lično jer su me profesionalci šminkali, frizirali i omanuli. Dešava se. Mnogi koji me vole su me prozvali dobronamerno da to sebi više ne dozvoljavam jer su navikli na prelepu Jami, što ja i jesam, zbog čega sam ih i poslušala. Tu spada i Radica, moja mala, malecka Pipika, ljubim je puno - prokomentarisala je Jami.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Jasna Milenković Jami

'