AKTUELNO

O ovome je brujao region.

Večerašnja gošća emisije "Zadruga - narod pita" Marijana Zonjić morala je da progovori i o temi koja je danima potresala domaću javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, mediji su preneli da je Zonjićeva oralno zadovoljila repera Vuka Moba na jednom njegovom nastupu, a Marijana je sada sve to prokomentarisala i rekla šta je prava istina.

Haos su mi napravili. Ljudi će da pomisle da je to stvarno tako. Ja kad sam videla te naslove ja sam bila u šoku. Vuk Mob je bio kod nas u "Zadruzi" na žurki. Stanija je htela da nas upozna, ali ja sam rekla da se mi znamo već 5, 6 godina, on je prvi čuo moju pesmu, super smo drugari. Da je to što se piše istina neko bi snimio. Kad sam izašla iz "Zadruge" on je imao nastup, ja sam otišla, javila sam mu se, i on meni, on je bio tamo sa svojom devojkom. Bila sam u šoku. Ja ne verujem da je on to izjavio, ali ako jeste onda je završio kod mene za ceo život. Ja pređem preko svega toga, pišite slobodno, komentari me ne zanimaju. Čula sam se sa njegovim di-džejem, rekao je da Vuk to nikada nije izjavio niti će izjaviti, jer zna da smo dobri drugari - navela je Marijana.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE JOŠ: TAKMIČAR 'ZADRUGE 3' SE OGLASIO NA INSTAGRAMU! Njegove reči su mnoge uznemirile: Bože, pa dokle ćeš da me iskušavaš... (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marijana Zonjić

#Vuk Mob

'