AKTUELNO

Oduševila sve onim što je uradila.

Pevačica Dara Bubamara je poznata po svojoj opuštenosti i po tome da nema dlake na jeziku. Dari nije problem da kaže sve što misli, a to je verovatno još jedan od razloga što je narod voli toliko godina.

Foto: Pink.rs

Popularna pevačica je listi svojih kvaliteta dodala još i humanost o kojoj nikada nije pričala. Izvesna Srna napisala je kako ju je Dara pre nekoliko godina častila sa 500 dinara i dala joj savet vredan za svaku ženu. Iako je oduševljena devojka htela da sazna da li je to bila Dara, ona se iznenadila kada joj je pevačica potvrdila.

Foto: / Printscreen Instagram

Pamtim ja tebe dobro, sestro, još od one godine, čini mi se da je 12. jul bio. Uglavnom, neko svetsko prvenstvo ili tako nešto. Izašla sam da kupim dečku sok 100%, jer samo sveže voće pije, a mene mrzi da pravim. Na kasi sam videla da mi fali još dvadeset dinara jer sam kupila i cigarete i neka žena je pružila 500 dinara i rekla: "Ako je tražio da mu kupiš sok, ne žali pare, sestro. Muškarac koji pije sok umesto piva jeste muškarac vredan da se vratiš po novac u stan. Ali, s obzirom na to da smo žene, treba da se pomažemo." Nisam mogla da verujem da je neko takva osoba. Kada sam pogledala, videla sam plavokosu ženu koja je izjurila iz marketa ostavivši mi 500 dinara. I ne poznajem ženu. Ja sam bila ubeđena da si to bila ti, Daro, jer si ti samo tako darovita. Međutim, to će ostati misterija do kraja života. Ta žena je vozila crnu mečku i projurila je ulicom trista na sat. Od tada svakoj ženi sipam na pumpi više benzina nego što naruči - napisala je Srna.

Poznato je da Dara čita poruke i komentare svojih pratilaca, pa je tako bilo i ovog puta, a Srna nije ostala uskraćena za odgovor.

Foto: Printscreen Instagram/darabubamara_official

Sećam se toga! To sam bila ja - napisala je Dara.

Pročitaj više: SAJLA MOGLA DA JOJ DOĐE GLAVE! Maja Berović jedva 'sletela' na binu, desio joj se peh kakav nije očekivala ni u ludilu, a evo kako je ona postupila! (FOTO)

Pink.rs

#Dara Bubamara

'